skip to Main Content
MYRDEDE SJÆLE – Min 3. Kriminalroman Udkommer I November 2017

MYRDEDE SJÆLE – min 3. kriminalroman udkommer i november 2017

Ved et tilfælde læste jeg artikelserien VIDNESBYRD i Information hvor 35 kvinder har beskrevet en voldtægt, som de havde været ude for. 35 meget forskellige sager – og som aldrig var blevet anmeldt. Læsningen var for mig meget forfærdende og gribende, og da jeg tidligere havde læst om en ikke særlig kendt serievoldtægtssag i Danmark for flere år siden, inspirerede det mig til denne kriminalroman, hvor omdrejningspunktet er voldtægt i flere af dens uhyggelige afskygninger. Læs nogle af disse vidnesbyrd for at forstå, hvilken situation disse kvinder er og har været i. Det er skræmmende, og man forstår, hvordan voldtægt påvirker offeret i mange år.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top