skip to Main Content

Sandheden om Oliver – “… en læseoplevelse udover det sædvanlige …”

Krimi-bloggeren KRIMIORMEN skriver sådan om min seneste roman, “Sandheden om Oliver”, som udkom i maj og som vil blive præsenteret på BogForum 2019. Jeg glæder mig til at møde alle på bogmessen. Krimiormen skriver også: “Der er spænding fra allerførste side og på intet tidspunkt fornemmede jeg hvor bogen var på vej hen.” 

Det er sådan en spændingsroman skal være. Hovedpersonen Oliver bliver filtret ind i et blodigt dobbeltmord, og inden han får tænkt sig om, er han forfulgt både af politiet og morderne. Han forsøger at redde dig selv ud af mareridtet, men da han har løjet om sit liv overfor hele sin omgangskreds, er det svært, når han vil have hjælp og prøver at fortælle en sandhed, som ingen tror på. Olivers dilemma bliver ikke mindre af, at han er naivt forelsket i Katja – men han har løjet overfor hende om hele sit liv, så hvordan kommer han ud af det?

“Et troværdigt og intenst drama der både indeholder spænding og dyb kærlighed,” fortsætter Krimiormen. Læs hele anmeldelsen på Goodreads / Krimiormen

“Sandheden om Oliver” er den typiske forfølgelsesroman, hvor hovedpersonen uforvarende kastes ud i et drama, hvor han bliver forfulgt af politi og mordere og skal gøre alt for at redde sit liv.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Back To Top